Family guy minden évad

Itt fönt van a family guy összes évad amerikai fater összes és cleveland show összes évadja. Ha bármilyen kérdésed van írj erre az email címre: gatyamadzag@citromail.hu

10.évad (felirattal)

fg_s10.jpg

A megtekintés ingyenes

1.rész

Lottóláz

megtekintés mp4

Quahog városkában hatalmas összeget kóstál a jelenlegi lottónyeremény, amelyre természetesen Peter Griffin is vesz néhány szelvényt. A lottónyereményt készpénzben haza is viszik és Peter elhatározza, hogy megváltoztatja életét. Sajnos ez a változás Peter viselkedése miatt a barátaik, majd az egész vagyonuk elvesztéséhez vezet. Ám egy gyümölcsöző beruházásnak és Glenn Quagmire jó szívének köszönhetően minden újra visszatér a régi kerékvágásba.

1001.jpg

2.rész

Házban ragadva

megtekintés mp4

Egy hatalmas viharnak köszönhetően a család magára marad. Brian, hogy kicsit izgalmasabbá tegye az unalmas várakozást szokásához híven bódítószerekhez nyúl, aminek váratlan hatása lesz a szervezetére. Kalandos és rémisztő álomutazásai alatt, Meg kimutatja családja felé érzett haragját, és minden érzését, végül ráébred arra, hogy számára a családjának boldogsága mindennél fontosabb.

1002.jpg

3.rész

Brenda Q. története

megtekintés mp4

Egy majdnem végzetes pornó baleset következtében Quagmire súlyosan megsérül, így húga Brenda a városba érkezik, hogy felébressze a kómában lévő testvérét. A lányt minden szomszéd szívesen látja, ám a folyton erőszakoskodó pasiját már kevésbé. Így a 3 jó barát elhatározza, hogy végleg véget vetnek a folytonos erőszaknak. Ám tervük nem teljesen úgy alakul, ahogy azt elképzelték.

1003.jpg

4.rész

Stewie megy vezetni

megtekintés mp4

Brian figyelmetlensége miatt Stewie egy pillanatra megízleli a vezetés szépségeit. Elhatározza, hogy elviszi kocsikázni Rupertet, de Justin Bieber-nek köszönhetően egy balesetben ripityára töri Brian hibridjét. Ez alatt Griffinék mellé új Hollywoodi szomszéd költözik, akivel Peter „meleg”, bensőséges kapcsolatot, alakit ki, aminek később a rabjává is válik.

1004.jpg

5.rész

Vissza az elejére

megtekintés mp4

Brian egy nyálas teniszlabdának köszönhetően ismét időbeli utazásra kéri Sewiet. Brian megszegi a ”return pad” egyetlen szabályát, hogy a „múltban ne változtass meg semmit”, mert az végzetes hatással lesz a jövőre. Úgy gondolja, 9/11 elhárítása nem olyan nagy dolog… így pár újabb kört, muszáj lesz futniuk a jövőben, a múltban, a múltban, a jövőben, a múltban… és így tovább.

1005.jpg

6.rész

Hálaadás

megtekintés mp4

Griffinék hálaadási ünnepségre készülnek, ám egy rég nem látott vendég érkezik, Kevin személyében. Egy tekervényes hálaadási történetnek köszönhetően kirobban egy veszekedés és a civakodásban Joe kénytelen letartóztatni elfeledett fiát dezertálás vádjával. De Joe-nak nincs kőből a szíve...

1006.png

7.rész

Amish guy

megtekintés mp4

Peter túlsúlya, és egy szerencsétlen vidámpark baleset miatt Griffinék Amish földön kötnek ki. Ám ez a nép, nem látja szívesen a kívülállókat. Meg szerelmi kötődése egy Amish fiúhoz, viszályt szít a két családfő között, ami később erőszakos háborúhoz vezet. De az együttélés szeretete mindig békét hoz a szívekbe!

1007.png

8.rész

Egy jó kis túra

megtekintés mp4

A régi nagy csapat elhatározza, hogy az asszonyok nélkül hatalmas fiús kirándulásra indulnak a party városba New Orleans-be. Ám út közben a körzet rendjének őre nem épp szíves fogadtatásban részesíti őket, és száműzi a fiúkat pár évtized letöltendőre, a helyi kőbányába. A bányából való kalandos szökésük, és Joe helyi segítőinek köszönhetően rájönnek, hogy nincs is fontosabb az otthon és a család biztonságánál!

1008.png

9.rész

Jó neki az öregek otthona

megtekintés mp4

Stewie nagyszüleivel kirándulni indul, ami majdnem végzetes katasztrófába torkoll, az öreg Carter figyelmetlensége miatt. A család elhatározza, hogy a pénzéhes üzletembernek már a karosszékben kellene élveznie a nyugdíjas éveit, így elküldik egy kis kényszerpihenőre. Ám Carter nem sokáig bírja ezt a nyugodt időszakot, és teljesen maga alá kerül. De Peter leleményes helyzetfelismerésének köszönhetően ismét megoldást talál minden problémára.

1009.png

10.rész

Meg és Quagmire

megtekintés mp4

Meg 18. szülinapját nem sikerült valami nagy bulival megünnepelni, ám egy kedves szomszéd váratlan ajándékkal toppan be. Persze az ajándék mögött némi hátsó szándék is rejlik, amit Peter, nem igazán néz jó szemmel. Lois hibás meglátásmódja miatt nem sokon múlt, hogy megtörténjék a baj, de az apai szigor, és a hegyvidéki táj szeretete megakadályozta AZT, és még a család is hozzájutott pár hétvégi kikapcsolódáshoz grátisz gyanánt!

1010.png

11.rész

Vak szerelem

megtekinés mp4

Angela elbocsátja Opie-t a sörgyárból, és helyére egy süket lányt vesz fel dolgozni. Glenn ezen felbuzdulva, a helyi italozóban összegyűjt pár bombázót, akik tökéletes testük ellenére rendelkeznek némi hiányossággal. Természetesen Brian is talál magának szemrevaló prédát. Rövid ismerkedésük alatt több zavaró tényező is felszínre kerül, okozva ezzel egy-két kellemetlen szituációt. Brian szerencséjére, hű társa Stewie, segít neki..

1011.png

12.rész

Valamit tenni kell

megtekinés mp4

Stewie új játszótársra talál, egy zenés előadás során, de sajnos sokáig nem élvezhetik egymás társaságát. Lois segítsége nélkül a kissrác nagy bajban lenne, hisz súlyos betegségét, és annak orvosi megoldását szülei vallási okokból nem hajlandók elismerni. Ez komoly viszályt szít a két család között, és természetesen az alapja nem más, mint a hit és az ésszerűség közötti ellentét.

1012.png

13.rész

Tom Tucker: Egy ember álmokkal

megtekintés mp4

Peter egy szájmaszknak köszönhetően ráismer, hogy kedvenc Hollywoodi filmjének főszereplője nem más, mint Tom Tucker. Griffin elhatározza, hogy újra sztárt csinál az egykori csillagból, így célba veszik Hollywoodot. Peter annyira belejön a menedzselésbe, hogy Tom-ot inkább leváltja, és helyette átáll, a halála ellenére újra feltűnt James Woods oldalára. Persze ahogy Tom Hollywoodi karrierjének, úgy a Peterének is hamar vége szakad.

1013.png

14.rész

Van remény

megtekintés mp4

Peter és csapata megpróbál kihalászni pár luxus verdát a tengerből, de valami egészen mást fognak ki. Új barátjuk Billy Finn segít Peteréknek az autóhalászásba, de sajnos csak egy emblémát sikerül a felszínre hozni, ám Peternek ez is elég, hogy egy felelőtlen ígéretet tegyen Billynek. Ez idő alatt Stewie egy otthoni óvodába kerül ahol csak saját magukra és a gyermekkori szabadságára, vannak utalva a gyerkőcök.

1014.png

15.rész

Gyógyászati  gyujtogatás

megtekintés mp4

Peter fűnyírás közben súlyos sebet ejt Quagmire fején, ezért Mort gyógyszertárába sietnek gyógyírért. Mort anyagi nehézségei miatt, Peterék besegítenek neki a munkába, ám végső megoldásnak egy jobb, gyorsabb, kifizetődőbb megoldást találnak, ami felett Joe hivatalból nem tud szemet hunyni. De a személyes negatív és fájdalmas tapasztalatai miatt....

1015.png

16.rész

Gyilkos királynő

megtekintés mp4

Leírás hamarosan

1016.png

17.rész

Soha ne felejts

megtekintés mp4

Leírás hamarosan

1017.png

új részekért ide gyere : familyguyreszek.atw.hu !

iratkozz fel a youtube csatornámra http://www.youtube.com/channel/UCgx7V1y7C-CQfLtOuADWX1w/videos

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 33
Heti: 72
Havi: 541
Össz.: 314 855

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Family guy 10.évad (felirattal)
Family guy minden évad - © 2008 - 2018 - familyguyhun.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »